Våra instruktörer och kurser

Surfski för ungdomar

Även i år kör vi en ungdomssatsning. Surfski för ungdomarna som gillar träning och action. Ålder: 12-18 år. Max antal deltagare 8 st. Dessutom har vi tagit fram ett rabatterat ungdomspaket för dig som som har egen ski och vill vara med i hela campen 1990:- (500:- rabatt). Din förälder bokar din plats genom att klicka vidare på bokningsknappen.

surfski spring camp

Emma Broberg

Dansk- svenska tidigare sprint kanotist som även gått på Kanotgymnasiet 2005-2008. Emma har paddlat med det Danska Sprintlandslaget så länge hon minns, men har sedan 2015 byt sjö ut mot hav och surfski. Hon har utbildat idrottslärare och arbetsterapeut och har stor erfarenhet i at undervisa och en förmåga att göra allt träning rolig. Emmas mål är att placera sig i toppen av surfski-världseliten och har tagit det som ett personligt projekt att sprida surfski sporten i Danmark.

Emma Broberg

Jörgen Kard

Jörgen blir vår teknikguru under campen och kommer att köra clinics med intermediant och elit. Jörgen är delägare i Kajaksidan.se som har ett brett sortiment av surfskis. Han arrangerar också Åre Pre Race i runt om i Stockholm vilket är en tävling som skall förbereda deltagarna för HÅEC. Jörgen Kard har haft många fina framgångar i vårt största multisport race HÅEC.

Jörgen Kard

Martin Nordstrand

Sveriges just nu hårdast satsande surfskipaddlare. Martin håller ihop gänget när vi kör downwinds så alla deltagarna kan känna sig trygga.

Leif Davidsson

Karolina Silfverberg

Medarrangör och coach som kommer att hjälpa till med tjej och nybörjarkurser. Karolina gillar när det bränner på med starka västliga vindar hemma i Ystad.

karolina silfverberg

Leif Davidsson

Leif Davidsson driver Aterra.se. Aterra har sedan starten 2010 arrangerat surfskikurser och utbildat många nya entusiastiska surfskipaddlare. Aterra arrangerar även surfskikurser på Gran Canaria. Leif är också andra halvan av Surfski & Kayak Camps. Han ansvarar för säkerhets och nybörjarkurser.

Leif Davidsson, Aterra

Kontakt info@aterra.se

Skälderviken, Aterra
surfski spring camp 2016