Våra instruktörer

I år kommer vi att köra rena downwindkurser. Vi kommer att använda oss av sträckor på 10-16 km. För den ovane finns kortare sträckor. Årets ämne är hur man paddlar downwind, hur skall du tänka, upplägg, surfteknik, säkerhet, kompispaddlare, osv. Vi kommer att ta er ut på kortare och längre sträckor. Är du ren nybörjare så kommer vi att erbjuda dig en säker lugn start på ditt nya surfskiliv.

Surfskidubbel SS2

Lär dig mer om att paddla surfskitvåa. Våra leverantörer har med sig ett antal tvåor att låna. Och såklart hoppas vi att du tar med din egen!

surfski spring camp

Jörgen Kard

Jörgen kommer att coacha dig så du blir en bättre paddlare med paddelteknik clinics. Du kommer att bli bättre på att plocka vågorna! Jörgen driver annars Kajaksidan.se i Stockholm och säljer både surfskis, tillbehör och havskajaker. Jörgen är en välkänd paddlare och multisportentusiast, han har hjälpt många av våra deltagare att bli bättre och snabbare ute på havet.

Jörgen Kard

Martin Nordstrand Gotlandsexperten.

Martin är ofta på Gotland och hjälper oss med både coachning och att hitta de bästa downwindsträckorna. Martin är en av Sveriges bästa surfskipaddlare och har hjälpt oss med coachning på många av våra camps.

Martin Nordstrand

Karolina Silfverberg

Medarrangör och coach som kommer att hjälpa till med downwindpaddlingarna. Karolina gillar när det bränner på med starka västliga vindar hemma i Ystad.

karolina silfverberg

Leif Davidsson

Leif Davidssondriver Aterra.se. Aterra har sedan starten 2010 arrangerat surfskikurser och utbildat många nya entusiastiska surfskipaddlare. Aterra arrangerar även surfskikurser i Sydafrika och på Gran Canaria. Leif är också andra halvan av Surfski & Kayak Camps.

Leif Davidsson, Aterra

Kontakt info@aterra.se

Skälderviken, Aterra
surfski spring camp 2016